Elektriker Faxe, Hårlev, Rønnede og Rødvig Stevns

Elektriker Rødvig Stevns sikrer gode el-løsninger 24 timer i døgnet

El-installation

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger. Uanset om du som privat, virksomhed ell...

Data & kommunikation

Vores data- og kommunikationsløsninger kan spare dig tid. Meget tid. Handler det om data og kommunikation, kan du trygt kontakte os....

Sikring og overvågning

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Bare for en sikkerheds skyld. Det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver...
Ladestander-med-din-lokale-elektriker

Ladestander til elbil

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander.

Er du elbil-ejer, så tryk på knappen og læs, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed!

Kontakt os i dag, og fortæl os om dine behov omkring din nye ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Varmepumpe-paa-vaeg-i-hjem

Luft til luft varmepumpe som supplerende varmekilde

Energipriserne er tårnhøje, og mange har svært ved at betale regningerne for at varme deres hjem op.

En luft til luft varmepumpe er en forholdsvis billig investering, der kan tjene sig selv hjem efter få år.

En kombinationsløsning med en luft til luft varmepumpe kan derfor være en god løsning for dig, som ikke er klar til at skifte din varmekilde helt ud.

solcelleanlaeg_joost

Solceller

Solceller er en solid investering – både til private, erhverv og industri. Med et solcelleanlæg kan du opnå besparelser på elregningen, du er med til at støtte den grønne omstilling samt bæredygtighed.

Hos Joost El får du kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning. Vi bruger kun kvalitetssolceller og tilbyder konkurrencedygtige priser på solceller og montage.

Udendørskontakter-elektriker-østfyn

Er dit hjem eller din virksomhed sikret mod lynnedslag?

Selvom nogle elsker lyn og torden og andre hader det, så kan de smukke naturfænomener desværre have store økonomiske omkostninger. Hvis et lyn slår ned kan de elektroniske systemer og el-installationer gå ud eller endnu værre forårsager brand.

Derfor ved vi, hvor vigtigt det er med transientbeskyttelse. Som elektriker i Rødvig Stevns, så kan du trygt ringe til os ☎ 56 50 68 69. Vi har stor erfaring med transientbeskyttelse både til privat hjem, men også erhverv og produktionsvirksomheder samt landbrug, hvor det er lovpligtigt at få installeret transientbeskyttelse.

Carsten Joost SKHWeb

Joost El ApS udvider med helt ny afdeling og nye kompetencer

“Vi har købt SKHWeb, som Søren Krogh fra Boestofte har stået bag i mange år, og med Sørens ISO-godkendelse og kompetencer har vi nu startet en helt ny afdeling under Joost El ApS, som hedder Sikring og Teknik,” fortæller Carsten Joost, der tilbage i 2005 grundlagde el-installatør-virksomheden i Rødvig.

Kontakt Joost El ApS på 📞56 50 68 69 eller mail info@joost-el.dk  – vi står klar til at hjælpe dig med din sikring i Rødvig Stevns, København, Rønnede, Vemmetofte og Faxe.

 

Elektriker Faxe, med døgnvagt

Mangler du en professionel elektriker i Faxe, Rødvig Stevns og omegn, så kan du trygt ringe til Joost EL ☎ 56 50 68 69. Vi er din lokale elektriker i Rønnede, Hårlev, Faxe og Rødvig Stevns. Vi servicerer en bred kundekreds – både private kunder og virksomheder – og kører ud på det meste af Sjælland fra afdelingen i Rødvig Stevns nær Hårlev og Faxe Ladeplads. Selvom vi som elektriker har base i Rødvig Stevns, har vi også mange kunder i København, Rønnede, Vemmetofte og Faxe.

Vi ønsker at være kendt i lokalområdet, som en seriøs og professionel el-installatør med fokus på kvalitet og godt solidt håndværk, med kunden i fokus.

Som lokal elektriker i Faxe, Hårlev og Rødvig Stevns har vi mange års erfaring inden for el-branchen. Det er vigtig for os hele tiden at udvikle os og følge med de nye trends og kompetencer, der følger med i branchen, som fx ladestandere til elbiler eller varmepumper. Vi er en del af TS-gruppen, som er en landsdækkende kæde af el-installatører, som sammen løfter og udvikler hinanden.

Uanset om det er i hjemmet eller i virksomheden du skal bruge en elektriker, så er vi din autoriseret el-installatør til jobbet. Vi er din lokale elektriker i Faxe, Hårlev, Rønnede og Rødvig Stevns. Vi løser alle typer opgaver fra udskiftning af stikkontakter til lys og renovering. Der er ingen el-opgaver der er for stor eller for lille for os.

Vi laver el-opgaver inden for mange områder, heriblandt:

 

 

 

Vores autoriserede og erfarne elektrikere og montører, er klar til at hjælpe med alle typer af elektriker opgaver og montage. Hos Joost El har vi elektrikere der kan rykke ud 24 timer i døgnet 56 50 68 69.

Kontakt os i dag 24 timer i døgnet på ☎ 56 50 68 69 eller info@joost-el.dk.

 

Som elektriker i Faxe, Rønnede, Hårlev og Rødvig Stevns

.. står vi for, altid at yde god service. Vi går ikke på kompromis med materiale eller service. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hele vejen igennem. Uanset om det er i hjemmet, hvor du skal lukke en fremmede ind eller i virksomheden, hvor du skal have 1-2 elektrikere til at gå, så skal du være tryg. Derfor er det også vigtigt for os, at du føler, at vi passer på dine ting og ikke efterlader hjemmet eller virksomheden i rod og kaos.

Med Joost EL som din professionelle elektriker og el-installatør er du sikret optimale løsninger af høj kvalitet, som er skræddersyet til netop dig og dine behov. Vores autoriserede el-installatører kører ud fra Rødvig Stevns til Faxe, Rønnede og Hårlev – kontakt os på ☎ 56 50 68 69.

 

Elektriker med døgnvagt i Rødvig Stevns, Hårlev, Faxe og Rønnede – 24/7 året rundt

Hos Joost El sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vores elektrikere rykker ud med det samme, 24 timer i døgnet til Hårlev, Faxe, Rønnede og Rødvig Stevns.

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores døgnvagt telefon ☎ 56 50 68 69. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende i Hårlev, Faxe, Rønnede og Rødvig Stevns.

Medlem af TS-gruppen

Hos Joost EL er vi medlem af TS-Gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af elektrikere og el-installatører. Det betyder, at vi har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere og leverandører. Det betyder også, at hvis der mod forventning, er en opgave som vi ikke kan løse, så har vi en stor omgangskreds, som vi kan trække på.